İnci Çakma Makinası ve Boncuk İşleme Makinaları

Dekat Makine uzun araştırmaları ve sektör deneyimi sonrasında edindiği tecrübelerle inci ve boncuk işleme makinaları ile farklı sektörlerde kullanılabilecek pek çok makine ithal etmektedir.

İhracata yönelik taleplerin üretimde standartlaşmayı ve kaliteyi gerektirdiği günümüzde özellikle tekstil ürünlerini işlemede ve süslemede makinalaşmanın önemi büyüktür.

Dekat Makine inci işleme makinaları ile sektöre katma değeri yüksek ihracat yapma olanağı sağlamıştır. Neredeyse dakikada 300’e varan inci ve boncuk çakma hızı ile bu makinaların her biri ayrı birer fabrika gibi çalışmaktadırlar.

Dekat Makine İthal ettiği inci çakma ve boncuk işleme makinalarını ciddi bir teknik destek ekibi ile kontrol etmekte, bakım ve tamir olanakları sağlamaktadır. Bu makinalar arasında inci çakma makinasının özel bir yeri vardır.

Dekat Makine öte yandan geniş bir yedek parça stoğu tutmaktadır. Bu yedek parça stoğu hem inci çakma makinalarına hem de Dekat’ın ithal ettiği çok çeşitli lazer makinasına, lazer kesim ve markalama cihazlarına yöneliktir.

Tekstil işleme ve lazer makinalarındaki uzmanlığı ile Dekat alanında uzmanlaşmış, teknik ekibi ile sektörün hizmetinde lider bir firmadır. Firmada inci çakma makinaları ile birlikte Çin’den ithal edilmiş çok sayıda boncuk ve tekstil aksesuarı çeşidini bulabilirsiniz. Pek çok boncuk çeşidi her zaman onlarca farklı renkle stoklarda hazır bulunmaktadır.

İnci çakma makinaları, Dekat Makine güvencesi ve teknik ekip desteği ile sektörün hizmetindedir.

Makale tarihi: 19.05.2019

Ek Bilgiler:

Ek Bilgi Tarihi:

Menü